null EMGA géptámogatás 2014.

EMGA géptámogatás 2014.

EMGA géptámogatás 2014.
2014. szeptember 25, csütörtök

Tisztelt Ügyfeleink! Felhívjuk figyelmüket, hogy az Igazgatóság 2014. október 1-jétől kizárólag a szövegben található LINK-en elérhető, kitöltött Űrlapon fogadja a kérelmeket.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy „az Európai Mezőgazdasági Garancia Alapból a borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez a 2011. évtől igényelhető támogatásról” szóló 83/2011. (VIII. 31.) VM rendelet 8. § (5) bekezdés c) pontjában meghatározott hatósági bizonyítványt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Borászati és Alkoholos Italok Igazgatóság (a továbbiakban: Igazgatóság) adja ki.

A hatósági bizonyítvány kiadása díjtalan.

A kérelem benyújtásához szükséges űrlap az alábbi link megnyitásával érhető el. (Kérelem űrlap)

Kérjük, hogy a kérelmeket kizárólag az űrlapot kitöltve küldjék meg, az 1508 Budapest, Pf. 47 postai címre, a 06/1/212-4978 fax számra, a bor@nebih.gov.hu elektronikus címre, vagy személyesen nyújtsák be az Igazgatóság titkárságán.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét arra, hogy az Igazgatóság 2014. október 1-jétől kizárólag a fenti LINK-en elérhető, kitöltött Űrlapon fogadja a kérelmeket.

A beérkezett „Kérelem borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez” tárgyú kérelemhez kapcsolódó hatósági bizonyítvány kiállításának ügyintézési határideje, a beérkezés dátumától számított 2 munkanap. Az Igazgatóságra beérkezett kérelmek elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. Az elkészült hatósági bizonyítványt személyesen hétfőtől-csütörtökig 8-16 óráig, pénteken 8-12 óráig vehetik át, vagy előzetes kérésüknek megfelelően elpostázzuk azt a megadott címre.

 Az MVH 143/2014. (IX.22.) közleménye szerint, a 2014. október 16-a előtt, vagy 2014. december 31-ét követően benyújtott (postára adott) támogatási kérelmet az MVH Piaci Támogatások és Külkereskedelmi Intézkedések Igazgatósága érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

 A borászati gépek, technológiai berendezések beszerzéséhez nyújtott támogatás igénylésének feltételeiről a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapja (www.mvh.gov.hu) ad tájékoztatást, illetve további információ kérhető az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen.


Friss hírek

Újabb madárinfluenza-fertőzések a keleti országrészben
2021. december 1, szerda

Újabb madárinfluenza-fertőzések a keleti országrészben

A magaspatogenitású madárinfluenza vírus H5N1 altípusát mutatta ki 2021. november 30-án a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma a Békés megyei Kondoroson, egy csaknem 5 ezer egyedet számláló tenyészpulyka-állományban. Egy nappal később a szomszédos Hajdú-Bihar megyében, a debreceni Vekeri-tónál egy elhullott bütykös hattyúban is a vírus jelenlétét állapították meg a szakemberek. A járványvédelmi előírások szigorú betartása továbbra is kiemelten fontos.

Tovább >

Szántóföldi fajtaelismerő díszokiratok átadása Zamárdiban
2021. november 30, kedd

Szántóföldi fajtaelismerő díszokiratok átadása Zamárdiban

Ünnepélyes keretek között adta át a fajtaelismerő díszokiratokat 19 fajtanemesítő cég képviselőjének dr. Nagy István agrárminiszter, Erdős Norbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár és dr. Oravecz Márton, a Nébih elnöke. Az alábbiakban az eseményen készült képes összefoglalónkat tekinthetik meg.

Tovább >