null 2017-ben is érdemes turista állami horgászjegyet váltani

2017-ben is érdemes turista állami horgászjegyet váltani

2017. április 4, kedd

Több mint huszonnyolcezren regisztráltak a turista állami horgászjegy (TUHIR) online felületén, és több mint tizennégyezerren váltottak turista állami horgászjegyet a rendszer 2014 májusi indulása óta. A 90 napos jegy idén is jó lehetőség a pecások számára.

Tovább nő az érdeklődés a turista állami horgászjegy iránt. Az adatok alapján a regisztrálók több mint fele ki is váltja a turista állami horgászjegyet, amelynek segítségévél bárki könnyen hódolhat a horgászat szenvedélyének. A regisztrálók között számos külföldi (többek között amerikai, angol, ausztrál, holland, német, román, svéd) állampolgár is található.

A TUHIR rendszerről és a kiváltás menetéről alábbi cikkünkben olvashatnak bővebben: http://portal.nebih.gov.hu/-/turista-allami-horgaszjegy-2017-ben-is


Friss hírek

2024. április 19, péntek

Változnak az állategészségügyi diagnosztikai vizsgálatok költségei

A Nébih ezúton tájékoztatja az ügyfeleit, hogy 2024. május 1-től az utánvétes fizetési módhoz kapcsolódó költségekben változás várható.

Tovább >

2024. április 19, péntek

Májusban fontos határidő érkezik a szőlő-szaporítóanyagot termesztők és forgalmazók számára

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a szőlő-szaporítóanyagok előállításával és forgalmazásával foglalkozók figyelmét, hogy a tevékenységük bejelentésének határideje 2024. május 20.

Tovább >