A okés cimkéjű tartalom.

Megvannak a Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntőjének helyszínei, csapatai

Megvannak a Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntőjének helyszínei, csapatai

2017. augusztus 31, csütörtök

A korábbi évek sikereit is felülmúlva, idén 52 csapat jelentkezett a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) által szervezett Közétkeztetési Szakácsversenyre. A selejtezőn továbbjutó csapatok az elődöntőkben, öt helyszínen mérhetik össze tudásukat. Az első elődöntőt 2017. június 24-én Sárváron rendezték, melyen 5 nyugat-magyarországi csapat mutatta meg tehetségét. A régiós megmérettetést az Eurest Győr csapat színeiben versenyző Balázs Attila és Szabó Béla nyerte 51 ponttal.

A sárvári elődöntőn résztvevő csapatok:

  • Gagarin Team (Keszthely) – Posta Izabella és Sóstai József
  • Napraforgó (Szombathely) – Magyar Zsoltné és Puhr Károlyné
  • Pápoci Konyhások (Pápoc) – Rácz Klaudia és Nagyné Bak Annamária
  • Eurest Győr csapat (Győr) – Balázs Attila és Szabó Béla
  • Konyhabrigantik (Keszthely) – Sztaracsek József  Zsolt és Csirke Zsuzsanna


Konyhai zsűri tagjai:

  • Kovács Lívia – NÉBIH
  • Némedi József – NMGSZ
  • Tóth Dávid – NÉBIH


Kóstoló zsűri:

  • Rózsás Anikó, a KÖZSZÖV elnöke,
  • Sztana Ferenc, 2016-os szakácsverseny győztes csapatának tagja
  • Kupi Attila, 2016-os szakácsverseny győztes csapatának tagja
  • Hartmann Gabriella, a Magyar Dietetikusok Társaságának képviselője
  • Nagy Krisztián, minőségbiztosítási auditor, NÉBIH

Az elődöntők 2017 szeptemberében folytatódnak. Szeptember 16-án Pécsen, valamint Szarvason, 2017. szeptember 30-án pedig Miskolcon mérik össze tudásukat a versenyzők. A budapesti helyszínre beosztott csapatok a 2017. október 6-7-8-án küzdhetnek meg a régiós győztes címért, valamint a fináléba kerülésért. A hétvége utolsó napján kiderül az is, hogy melyik az a 12 csapat, aki továbbjut az országos döntőbe, amelyet 2018 februárjában, a Bocuse d’Or magyarországi döntőjének helyszínén tartanak.

Az elődöntőkben résztvevő csapatok

Pécs

Szarvas

Miskolc

Budapest

Budapest

Budapest

Budapest

2017. szeptember 16.

2017. szeptember 16.

2017. szeptember 30.

2017. október 6.

2017. október 7. délelőtt

2017. október 7.délután

2017. október 8.

Eurest Pécs csapat; Pécs

Lelei Boys, Maroslele

Egri Leánykák; Eger

Nikola Tesla csapata; Budapest VII. kerület

Eurest Budapest csapat; Törökbálint

Sodexo "A"; Budapest X. kerület

Füles Maci; Balatonlelle

Hungast Szekszárd; Szekszárd

Lefőzlek, Püspökladány

Dobó Katica Bölcsi; Eger

Canteenfood II. csapat; Budapest IX. kerület

Magyar Honvédség Katonaszakács csapata; Budapest XIV kerület

Formabontók; Budapest III. és XI. kerület

Zalagast Kft; Dunaújváros

Buzsák Térségi Konyha; Buzsák

Aranykezűek, Mezőhegyes

Egri Bölcsisekért; Eger

Canteenfood I. csapat; Budapest XIV. kerület

Földváry konyha; Vác

P.Dussmann-Bosch Hatvan; Hatvan

Szalki csapat; Szalkszentmárton

Hungast Pécs csapata; Pécs

Junior 44, Békéscsaba

TIK Tündérkert Óvoda konyhája; Tiszaújváros

Junior 92. üzem; Budapest VI. kerület

PQS; Biatorbágy

Made with love; Pécel

PD Samsung; Jászfényszaru

Klebi csapata, Kaposvár

Szentesi friss legénykék, Szentes

Hernád Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde Napközi Konyha; Bőcs

Junior 87- es csapata; Budapest XXI. kerület

Kukta-Bukta; Sülysáp

Borbála; Tatabánya

Halasi csapat; Kiskunhalas

Horizont; Szigetvár

KÖSZI, Berettyóújfalu

Diétás prímások; Kazincbarcika

RC Team; Budapest XXII. kerület

 

Gyermekmenza Kft. Budapesti Csapata (Hungast); Budapest III. kerület

 

Petőfi Szakácsai; Kaposvár

Csabakonyha 1. csapat, Békéscsaba

Recski Központi konyha; Recsk

 

 

 

 

 

Csabakonyha 2. csapat, Békéscsaba

Reménysugár; Debrecen

 

 

 

 

 

Kapcsolódó anyag
Döntős receptek 2013
Döntős receptek 2014
Döntős receptek 2016


Friss hírek

2023. december 14, csütörtök

Elismert tenyésztő szervezetek

Magyarországon elismert tenyésztő szervezetek

Tovább >

2022. május 23, hétfő

Katasztrófahelyzetek esetén alkalmazható engedmények

Növényevők esetén a takarmány legalább 60%-ának magából a termelőegységből kell származnia, ha ez nem lehetséges, akkor más ökológiai gazdaságokkal együttműködésben kell előállítani. Az emlősök táplálása során előtérbe kell helyezni az anyatejes táplálást az az adott fajra vonatkozóan előírt minimális ideig.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)

Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018

Közétkeztetési Szakácsverseny 2017-2018

2017. február 6, hétfő

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) Közétkeztetési Szakácsversenyt hirdet a közétkeztetésben dolgozó szakácsok számára.

Mottónk: Ez az a verseny, amelynek csak nyertesei vannak!

A verseny szakmai támogatói :

a Magyar Bocuse d’Or Akadémia,

a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (NMGSZ),

a Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége, (MDOSZ)

az Élelmezésvezetők Országos Szövetsége, (ÉLOSZ)

a Magyar Vendéglátók Ipartestülete, (MVI)

a Turisztikai és Vendéglátó Munkaadók Országos Szövetsége (VIMOSZ)

A verseny témája: TAVASZVÁRÓ ÉTELEK A HAGYOMÁNY,ÉS A MEGÚJULÁS JEGYÉBEN

Feladat: Tradicionális ízeket képviselő ételek elkészítése, a modern gasztronómia jegyében. Cél a hagyományos ízek, évszakhoz kötődő szokások megőrzése mellett, az ételek modernizálása, a mai kor követelményeihez igazítása, az étkezési kultúra fejlesztése, az évszakokhoz és szokásokhoz kötődő ételek megismertetése.

A versenyben 2 fős csapatok (1 fő szakács, és 1 fő segítője) nevezését várjuk.  Étkeztető cégenként, konyhánként több csapat is nevezhet – 3 fogásos felnőtt étkezőknek szánt menüjükkel, mely :

  • előétel vagy leves (hideg vagy meleg),
  • főétel,
  • desszert  fogásokból áll.

A háromfordulós verseny során az egyik versenyző személye igazolt, indokolt esetben megváltozhat, amelyről az igazoló dokumentumokat a verseny előtt a zsűrinek írásban kell benyújtani. A zsűri a változtatás elfogadásáról szóló döntését a dokumentumok kézhezvételét követő 48 órán belül visszaigazolja. 

A menühöz kötelezően felhasználandó alapanyagok, azaz a „kötelező alapanyagkosár” tartalma:

  • Csirke, vagy afrikai harcsa
  • Friss paraj és/vagy spárga
  • Szezonális gyümölcs és/vagy zöldség
  • Rizs vagy tészta.

A versenymenü elkészítéséhez a kötelező „alapanyag kosár” mind a 4 sorból kell legalább egy-egy alapanyagot választani.

A kötelező alapanyagokon kívül további bármely élelmiszer felhasználható, előnyös a hagyományos alapanyagok kreatív felhasználása, de megengedett a különböző fokban előkészített alapanyagok használata (pl. Rizs: lehet puffasztott, barna, rizsliszt stb.)

Az ételsor elkészítéséhez az összes felhasznált alapanyag beszerzési értéke nem haladhatja meg az egy étkezőre jutó nettó 450 Ft-ot.

Erről  a nevezéskor kalkulált összeget kell feltüntetni, a versenyen pedig beszerzési számlát kell bemutatni.

A versenyre jelentkezni a kitöltött, mellékelt nevezési lap NÉBIH-hez megküldésével lehet, kétféleképpen:

  • ajánlott levélben, 2 példányban (1024. Budapest, Keleti Károly utca 24. postacímre),
  • vagy elektronikus úton (vefo@nebih.gov.hu címre).

A nevezési lap letölthető a NÉBIH honlapjáról.

Nevezési határidő: 2017. április 18.

A nevezés ingyenes.

A háromfordulós verseny menete:

  • Első forduló a SELEJTEZŐ,
  • Második forduló az öt régióban zajló RÉGIÓS ELŐDÖNTŐ,
  • Harmadik forduló a Budapesten megrendezésre kerülő ORSZÁGOS DÖNTŐ.

SELEJTEZŐ 2017.

Ennek során a szakmai zsűri a nevezéssel beadott dokumentumok, étlapterv és leírások értékelése alapján dönt a versenyzők régiós elődöntőkbe jutásáról.

  • A nevezési lap mellé csatolt dokumentumokon kell bemutatni a versenyre nevezett ételsort, csatolva a pontos technológiai leírást, az 1 étkezőre (adagra ) számított nyersanyag kalkulációt, a tálalási javaslatot és a kitálalt ételekről készült fotókat.
  • Az ételkészítési és tálalási leírások térjenek ki az egyes ételek elkészítése során fontos élelmiszerbiztonsági szabályokra, utasításokra is.
  • A menüsorok jellemzően helyi, hazai alapanyagok felhasználásával készült tradicionális ízeket képviseljenek, melyek a közétkeztetésben elkészíthetők, tálalhatók és akár kiszállíthatók több száz adagban is.
  • Az ételek megnevezése nem vezetheti félre a fogyasztót, ugyanakkor legyen egyszerű, érthető, adjon információt a jellemző összetevőkről és ételkészítési eljárásokról.
  • Amennyiben tradicionális étellel neveznek, az ételek eredeti, tradicionális receptjét is be kell küldeni, mely plusz ponttal jár.
  • Az eredeti recepthez képest kerüljön kiemelésre az új ételkészítési leírásában, mindaz, ami a mai kor elvárásai szerinti változtatás (pl. alapanyag, konyhatechnológia, tálalás, stb.).

A zsűri értékeli a tradicionális ételek mai kor igényeinek megfelelő újszerűségét, a nevező csapat kreativitását. Újszerű az is, ha a menüsor egy-egy összetevője a tradicionális, és azt párosítják modern ételekkel, technológiával.

A beérkezett pályázatok bírálata után a szervezők 2017.május 5.-ig értesítik a nevezőket az eredményről, valamint a továbbjutott csapatokat tájékoztatják az régiós elődöntő időpontjáról és helyszínéről.

RÉGIÓS ELŐDÖNTŐ 2017.

A régiós elődöntőben– melyre várhatóan 2017 június hónapban kerül sor, hétvégi napokon – a csapatoknak a nevezés szerinti ételeket kell elkészíteni 5 adagban, a saját maguk által biztosított alapanyagokból.

Mentor

Előre jelzett igény szerint a felkészüléséhez a szakmai támogatók közreműködésével mentori segítséget kaphatnak a versenyzők.

Az ételekkel szemben támasztott követelmény, hogy a vonatkozó élelmiszerbiztonsági szabályok betartásával, 3 óra alatt, egy átlagosan felszerelt étkeztető főzőkonyhán, hétköznapi körülmények között, akár több száz fogyasztó részére is elkészíthetők, legyenek.

Amennyiben a csapat szeretne pácolni, füstölni, vagy más előkészítő technológiát alkalmazni, azt a szervezőkkel előre egyeztetett módon megteheti.

Elvárás továbbá, hogy az ételek legyenek közétkeztetési körülmények között is jól tálalhatók.

Az elkészített ételeket szakmai és civil zsűri bírálja, melynek során szempont a nevezés és a kivitelezés egyezősége (technológia, kalkuláció, elkészítési idő, tálalás, és érzékszervi megfelelés).

Az régiókban zajló elődöntőkön a legtöbb pontot elért csapat régiós győztessé válik. Országos döntőbe azonban az összes elődöntő összesített eredményei alapján a legjobb 10 csapat kerül.

ORSZÁGOS DÖNTŐ 2018.

Az országos döntőbe a régiókban lezajlott elődöntők eredményeinek összesítése alapján a 10 legjobb teljesítményt elért csapat kerül.

Az országos döntőbe jutott csapatok később kapnak értesítést a döntő helyszínéről és idejéről, kellő időt hagyva a további felkészülésre. Ekkor kerül majd meghatározásra a lefőzendő adagok mennyisége is.

Az elődöntőn szerzett tapasztalatok alapján a csapatoknak az országos döntő előtt lehetősége lesz a menüsor elkészítési és tálalási módján módosítani, a felkészüléshez további mentor segítségét igénybe venni (a szakmai támogatók segítségével).

A véglegesített és megküldött versenydokumentáció alapján az országos döntőben valamennyi alapanyag tisztítatlanul és nyersen áll rendelkezésre, előfőzésre, előpárolásra nincs mód. Amennyiben a döntőbe jutott csapat szeretne pácolni, füstölni, vagy más előkészítő technológiát alkalmazni, azt a szervezőkkel előre egyeztetett módon megteheti.

A főzésre és az elkészített ételek zsűri elé történő kitálalására az országos döntőben is 3 óra áll rendelkezésre. Érékelési szempont a nevezésben foglaltak teljesíthetősége, a tradicionális ételek újszerű, a mai kor követelményeinek megfelelő, élelmiszerbiztonsági szabályokat figyelembe vevő elkészítése.

Az országos döntőről kiadvány készül, melyben a döntőbe jutott csapatok bemutatása mellett a versenyen szereplő receptek, ételkészítési, tálalási leírások, ételek fotói szerepelnek.

Az értékelés szempontjai

Selejtező

Összetétel:

Kiegyensúlyozott táplálkozás, megfelelő arányban tartalmaz vitaminokat, szénhidrátot, fehérjét, zsírokat, ballaszt anyagokat. Színben, ízben harmonikus, célszerű, legyen könnyen emészthető.

0 – 10 pont

Újszerűség, kreativitás:

Mennyiben felel meg a kor elvárásainak, mennyi az ötlet az ételben.  Alapanyagok felhasználásának ötletessége.

Újszerű, kreatív összeállítások, elgondolások.

0 – 10 pont

A kiírt nyersanyagérték pontos betartása:

0 – 10 pont

Nevezés pontossága:

Az ételek megnevezése, fedi-e az alkalmazott technológiát és felhasznált alapanyagokat.

(PL: Ha „Konfitált csirkemell” készül, akkor a technológiában is 70-80 fokon hosszú ideig tartó sütés szerepel-e? Figyelve, hogy a rendelkezésre álló idő alatt elkészíthető legyen), mennyire pontosak a kalkulációk, a technológiai leírás, és a tálalási javaslat.

A kiírás betartásának pontossága, a nevezés külalakja, megjelenése.

0 – 10 pont

Első fordulóban összes elérhető: 40 pont

Régiós elődöntő

Az értékelés szempontjai:

Szakszerű elkészítés:

Helyes, szakszerű elkészítési technológia, a mai modern konyhaművészetnek megfelelően

0 – 10 pont

Tisztaság:

Munka közbeni higiénia, nyersanyag-felhasználás

0 – 10 pont

Íz,harmónia:

Az ételek íze, az ételsor összhatása, komplett ízvilága

0 – 20 pont

Tálalás/ Felszolgálás:

Tiszta, pontos tálalás, ne használjon mesterséges díszítőanyagokat, ne legyen időrabló az elkészítés és tálalás. A vendégek részére történő tálalás pontossága, tisztasága

0 – 20 pont

 

Második fordulóban összesen elérhető: 60 pont.

Az első két fordulóban maximálisan elérhető pontszám összesen: 100 pont.

 

Országos döntő 2018.

 

A konyhai zsűri értékelésének szempontjai:

A módosított nevezés pontossága. Az ételek megnevezése utal-e az étel főbb nyersanyagaira, valamint az ételkészítési technológiára. A módosítás során betartották a verseny szabályokat, az eredeti kiírásnak megfeleltek, a módosítás során az eredeti recept jellege nem változott meg.

0 – 10 pont

A kiírt nyersanyagérték pontos betartása. A módosított recept árkalkulációja bemutatásra került a zsűri felé, az ár nem haladta meg a 450 Ft-ot. A beszerzett nyersanyagokból csak a receptben szereplő mennyiség kerül felhasználásra, és abból az elvárt mennyiség kitálalásra került. A zsűri fokozottan ellenőrzi a hulladék mennyiségét. Kimérve hozta-e be az alapanyagot.

0 – 10 pont

Szakszerű elkészítés. Helyes, szakszerű elkészítési technológia, a mai modern konyhaművészetnek megfelelő. A nevezésben szereplő technológia kivitelezése pontos. A technológia során betartják az élelmiszerbiztonsági szabályokat.

0 – 10 pont

Tisztaság. Munka közbeni higiénia, az élelmiszerbiztonsági szabályok betartása a tárolás, előkészítés, ételkészítés, valamint a tálalás során.

0 – 10 pont

A kóstoló zsűri értékelésének szempontjai:

Összetétel. Az ételsor megfelelő összeállítása. Színben, ízben harmonikus étel.  Kiegyensúlyozott táplálkozás irányelveinek megfelelő összetétel. Az anyaghányad nyilvántartásban szereplő nyersanyagokat használja fel.

0 – 10 pont

Újszerűség, kreativitás. Mennyiben felel meg a kor elvárásainak, mennyi az új ötlet az ételsorban. Kreatív alapanyag felhasználás. Újszerű, kreatív összeállítások, elgondolások.

0 – 10 pont

Íz, harmónia. Az ételek íze, az ételsor összhatása, komplett ízvilága.

0 – 20 pont

Tálalás/ Felszolgálás. Tiszta, pontos tálalás, ne használjon mesterséges díszítőanyagokat, ne legyen időrabló az elkészítés és tálalás. Az étel kitálalható legyen több száz adagra is (kevés módosítással), egy átlagos létszámú konyhán. Ételek hőmérséklete jellegének megfelelő.

0 – 20 pont

A döntőben elérhető maximális pontszám: 100 pont

 

Letölthető dokumentumok
Nevezési lap
Versenykiírás


Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)

Az V. OKÉS döntő végeredménye

Az V. OKÉS döntő végeredménye

2016. február 20, szombat

Lezárult a „Tradicionális ételek a modern közétkeztetésben” témában meghirdetett közétkeztetői gasztro kupa 2016-os döntője.

I. helyezett: Sodexo B, Miskolc (Sodexo Magyarország Kft.)

Előétel Főétel Desszert
Harcsafasírt céklapürével, marinált sárgarépával Kacsamájas-gombás sertésszűz lecsós burgonyával, kelbimbóval Mogyorókrémes habcsók, naranccsal, gyümölcsmártással


II. helyezett - holtversenyben:

Junior63, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

Előétel Főétel Desszert
Sült paszternák és gesztenye, salátával Csirkepaprikás puliszkával Vargabéles Hecsedli lekvárral


 

PQS Budapest régió, Budapest (PQS International Hungary Kft.)

Előétel Főétel Desszert
Zöldborsó krémleves mentás túrógombóccal és baconmorzsával Csirkecomb vadasan kakukkfüves gerslivel, pikáns zöldségpürével és tejfölhabbal Keresztmama máglyarakása zöldcitromos joghurttal és bodzás habbal


 

Hungast Pécs, Pécs (Hungast Mecsek Kft.)

Előétel Főétel Desszert
Erdei gombakrém leves vargányás ropogóssal Sajtos káposztával töltött csirkecombfilé, céklás árpakásával, zöldborsó-püré zöldborsócsírával Mákos rétes mentás szedermártással


 

III. helyezett: Junior Harmónia, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

Előétel Főétel Desszert
Lestyános csibekrémleves kapros tönkölyös pityókagombóccal Mozaikos böllérrúd bulgurral töltött szabolcsi káposztával Diós muffin édesköményes szilvapürével

Legjobb előétel: Sodexo B, Miskolc (Sodexo Magyarország Kft.)

Harcsafasírt céklapürével, marinált sárgarépával

Legjobb főétel: Hungast Pécs, Pécs (Hungast Mecsek Kft.)
Sajtos káposztával töltött csirkecombfilé, céklás árpakásával, zöldborsó-püré zöldborsócsírával

Legjobb desszert: PQS Catering - Kelet-Magyarországi régió, Nyíregyháza (PQS International Hungary Kft.) 
Dara duó gyümölcsvarázzsal

Különdíjak

Földművelésügyi Minisztérium különdíját nyerte: Junior63, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

NÉBIH különdíját nyerte: Miskolci MKMK Szemere Konyha, Miskolc (Miskolci Közintézmény Működtető Központ)

KÖZSZÖV különdíját nyerte: Hód-Menza, Hódmezővásárhely (Hód-Menza Diákétkeztető NKft.)

Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség különdíját nyerte: Sodexo B, Miskolc (Sodexo Magyarország Kft.)

Magyar Vendéglátó Ipartestület különdíját nyerte: Hód-Menza, Hódmezővásárhely (Hód-Menza Diákétkeztető NKft.)

METRO Kereskedelmi Kft. különdíját nyerte: PQS csapat Budapesti régió, Budapest (PQS International Hungary Kft.)

Vendéglátás szaklap különdíját nyerte: Sodexo B, Miskolc (Sodexo Magyarország Kft.)

Oldalas Magazin különdíját nyerte:
PQS Catering - Nyugat-magyarországi régió, Biatorbágy (PQS International Hungary Kft.)
Sodexo A, Kecskemét (Sodexo Magyarország Kft.)

 

Nemzeti Egységklaszter különdíját nyerte: 
PQS csapat Budapesti régió, Budapest (PQS International Hungary Kft.)
Miskolc MKMK Központi Konyha, Miskolc (Miskolci Közintézmény Működtető Központ)

Élelmezésvezetők Országos Szövetsége különdíját nyerte: Junior63, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt. különdíját nyerte:
Hungast Budapest, Budapest (Hungast Budapest Kft.)
PQS Catering - Kelet-Magyarországi régió, Nyíregyháza (PQS International Hungary Kft.) 
Junior63, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

Misbest Kft. különdíját nyerte:
Sodexo B, Miskolc (Sodexo Magyarország Kft.)
PQS Catering - Kelet-Magyarországi régió, Nyíregyháza (PQS International Hungary Kft.) 
Junior Harmónia, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

Hungaro Chemicals különdíját nyerte:
Miskolc MKMK Központi Konyha, Miskolc (Miskolci Közintézmény Működtető Központ)
Hungast Pécs, Pécs (Hungast Mecsek Kft.)
Hungast Budapest, Budapest (Hungast Budapest Kft.)

Szarvas-Fish Kft. különdíját nyerte: Hungast Budapest, Budapest (Hungast Budapest Kft.)

Mary-ker Kft. különdíját nyerte:
Sodexo A, Kecskemét (Sodexo Magyarország Kft.)
Junior Harmónia, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)
PQS csapat Budapesti régió, Budapest (PQS International Hungary Kft.)

Z+D Nagykereskedelmi Kft. különdíját nyerte: Junior Harmónia, Budapest (Junior Vendéglátó Zrt.)

Kehida Thermál Hotel különdíját nyerte:
PQS Catering - Nyugat-magyarországi régió, Biatorbágy (PQS International Hungary Kft.)
Hungast Pécs, Pécs (Hungast Mecsek Kft.)

Támogatók:
Metro Kereskedelmi Kft.
La F
iesta Partyserviz
Pensió Minőségi Közétkezteés Kft.

Menza Minta Kft.
 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó anyagok
További információt itt talál a döntőbe jutott csapatokról


Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)

Az OKÉS zsűri tagjainak bemutatkozása

Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)

A 2016-os OKÉS döntő programja

A 2016-os OKÉS döntő programja

Az esemény 2016. február 19-én a Hungexpo A pavilonjában foglal helyet

Délelőtti csapat Délutáni csapat
PQS csapat Budapesti régió Miskolci  MKMK Központi Főzőkonyha
7:00-10:00 11:30-14:30
Hód-Menza Junior Harmónia
7:10-10:10 11:40-14:40
Sodexo A PQS Catering - Nyugat-magyarországi régió
7:20-10:20 11:50-14:50
Miskolci MKMK Szemere Konyha Junior 63
7:30-10:30 12:00-15:00
PQS Catering - Kelet-magyarországi régió Sodexo B
7:40-10:40 12:10-15:10
Hungast Pécs Hungast Budapest
7:50-10:50 12:20-15:20
 
Eredményhirdetés várhatóan 16 órakor.

 


Friss hírek

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

2024. június 4, kedd

Közlemény elveszett „zöld könyvről” (2024.06.04.)

A Veszprém Megyei Kormányhivatal Növény- és Talajvédelmi Osztályának tájékoztatása.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)