A efsa cimkéjű tartalom.

2020. március 5., csütörtök

Az antibiotikum rezisztencia helyzete az EU-ban: egyre nehezebb az élelmiszer eredetű fertőzések kezelése

2020. január 9., csütörtök

Január 31-ig lehet jelentkezni a 2020 szeptemberében induló EU-FORA programra

2019. december 17., kedd

Megjelent a legújabb jelentés a zoonózisokról

2019. december 12., csütörtök

Nyilvános konzultáció az ochratoxin A-val kapcsolatban

2019. december 12., csütörtök

Újabb információk a TSE-ről

2019. október 17., csütörtök

Megjelent az EFSA tudományos véleménye a csecsemők hozzátáplálásának elkezdésére alkalmas életkor meghatározásáról

2019. szeptember 12., csütörtök

Frissítette az EFSA az étrendi referenciaértékek adatbázisát

2019. június 28., péntek

Megjelent az EFSA legújabb növényvédőszer-maradék jelentése

2014. november 13., csütörtök

Ebola vírus közvetítésének lehetősége bozóthússal – EFSA vélemény

Akrilamid élelmiszerekben

Európa élelmiszer-adalékanyagainak újraértékelése

2014. szeptember 25., csütörtök

Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hivatal tudományos véleménye az élelmiszerekben és takarmányokban jelenlévő citrininnel kapcsolatban

EFSA vélemény az élelmiszerekben előforduló brómozott égésgátló anyagok egy csoportjáról

2012. szeptember 25., kedd

EFSA vélemény a phomopsin mikotoxinokról

EFSA tudományos véleménye a mák alkaloidok kockázatáról

EFSA Focal Point

2013. december 13., péntek

Az EFSA kockázatértékelése az aszpartámról