Navigáció
Ugrás a tartalomhoz
Nébih
Vissza a főportálra >
Minősítés
Általános információk
Minőségvezérelt közétkeztetés program
Felkészítő anyagok
Minősítési kérelem
Minősített konyhák
Főzőkonyhák
Tálalókonyhák
Érzékszervi minősítés
Menüsorok vizsgálata és minősítése
Érzékszervi vizsgálat eredmények
Adatbázisok
Keresők
Élelmiszer-előállítók, -forgalmazók, kistermelők
Közétkeztetők
Adatbázisok
TÉSZ, TCS, piacszervező lista
Öko-termelők
Minősített termékek
Minősített termékek
KMÉ védjegyes termékek
Földrajzi árujelzős termékek
Segédletek
GYIK
Közétkeztetéssel kapcsolatos gyakran ismételt kérdések
Útmutatók
Közbeszerzési útmutató
null
Betűméret váltása
Kozert plusz zrt.pdf - kozetkeztetes
null
Kozert plusz zrt.pdf
Kozert plusz zrt.pdf
Verzió 1.0
Jóváhagyva
Részletek
Verziók
Horváth-Szulimán Zsuzsanna
Tulajdonos
Letöltés
A legújabb verzió URL-címe
Dokumentumtípus
Alapvető dokumentum
Mellék
pdf
Méret
521 kB
Módosítva
2022.05.23. 9:34 / Horváth-Szulimán Zsuzsanna
Létrehozva
2022.05.23. 9:34 / Horváth-Szulimán Zsuzsanna
Hely
adatlapok
Automatikusan kibontott metaadat
hu-HU
hu-HU
Formátum
application/pdf; version=1.7
Módosítva
2022-05-23T07:33:55Z
Létrehozva
2022-04-07T15:06:09Z
Tartalom típusa
application/pdf
Utoljára módosítva
2022-05-23T07:33:55Z
Verzió 1.0
Horváth-Szulimán Zsuzsanna által, 2022.05.23. 9:34-kor
Nincs változásnapló
Információ
Oldal 1 / 1
Cookie beállítások