Ökológiai élelmiszerek Frissítve: 2025.05.09. Alábbi kereshető adatbázisban a közétkeztetés szempontjából releváns, hazai termelésű/előállítású ökológiai élelmiszerek adatai szerepelnek. ...
Közétkeztetők keresője Keresőnk segítségével tájékozódhatnak a vendéglátást, közétkezetést végző vállalkozásokról. A találatokat a tevékenységvégzés helye (vármegye, járás) szerint is...
Élelmiszer-előállítók, -forgalmazók és kistermelők keresője Keresőnk segítségével tájékozódhatnak a hazai élelmiszer-előállítókról, -forgalmazókról és kistermelőkről. A találatokat...
  Közétkeztetéssel kapcsolatos közbeszerzések 2020 végén jelent meg a közétkeztetéssel kapcsolatos közbeszerzésekre vonatkozó 676/2020. (XII. 28.) Korm. rendelet, amelynek fő célja a...
Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyes termékek A KMÉ-védjegyrendszer egy olyan értékteremtő minőségrendszer, amely a kiváló minőségű élelmiszereket megkülönbözteti a piaci kínálat egyéb...
A minősítés rendszere A minősítés egységes és átlátható rendszert alkot. Az alapját képező csekklisták (főzőkonyha, tálalókonyha)  nyilvánosak, honlapunkról bárki letöltheti és...
  Készétel menüsorok 20 pontos, súlyozófaktoros érzékszervi vizsgálata és minősítése A közétkeztetésben felszolgált ételekkel kapcsolatos nagy számú, élvezeti értékkel és minőséggel...
Vizsgálati módszerleírás Alkalmazási terület ...
Tovább a főzőkonyhákhoz
Leírás jelentkezőknek Elismert termelői csoportok, elismert zöldség-gyümölcs termelői szervezetek, valamint a piacszervező szervezetek! Figyelem! Szeretné, ha szervezete elérhetőségei és...