A minősítés rendszere

A minősítés egységes és átlátható rendszert alkot. Az alapját képező csekklisták (főzőkonyhatálalókonyha)  nyilvánosak, honlapunkról bárki letöltheti és önellenőrzési feladatainak teljesítéséhez felhasználhatja. Az átláthatósághoz hozzátartozik az is, hogy az eredményeket a fogyasztók is megismerhetik. Az értékelés, azaz a minősítés, az iskolában már jól ismert módszerrel, 1-5-ig terjedő „osztályozással” zajlik, a csekklistáról megszerezhető pontok %-os arányában.

90 - 100%  jeles (5)
80 - 89%  jó (4)
70 - 79%  közepes (3)
60 - 69%  elégséges (2)
60% alatt  elégtelen (1)

(Az elérhető összpontszám minden esetben más, attól függően, hogy milyen tevékenységeket végez az adott létesítmény)

 

A felkészülést is segítő csekklisták: