null Sodexo B csapat

Sodexo B csapat

Sodexo B csapat

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Huminilowicz Milán - Sodexo „B” csapat

9 éve dolgozik a Sodexo Magyarország Kft.-nél, 2009 óta mint a miskolci Bosch étterem konyhafőnöke.

Minden évben igyekszik részt venni egy szakmai versenyen, ahol bővítheti tudását, ismereteit. Az OKÉS versenyeken már többször dobogós helyezést ért el, emellett nagyon sok tapasztalatot szerezett. Sodexós csapattagként külföldi szakmai versenyeken is szerepelhetett már.

Célja, hogy folyamatos szakmai fejlődés mellett,  nap, mint nap örömet szerezhessen ételeivel vendégeinek.

 

 

Bíró Zoltán  - Sodexo „B” csapat

Bíró Zoltán 2011-ben került a Sodexo vállalatához, Miskolcon. Korábban a'la cart éttermekben dolgozott szakácsként, részlegvezető szakácsként.

A közétkeztetés sajátosságai, méretei, a benne rejlő lehetőségek és kihívások mindig vonzották. A tervezhető, körültekintő, higiénikus és biztonságos munkahelyi étkeztetés megteremtését személyes hivatásának tekinti.

Munkájában nagyra értékeli, hogy egy modern nagyvállalat dolgozóit a rendelkezésére álló legkorszerűbb konyhatechnológiai eszközökkel készült egészséges és szép ételekkel szolgálhatja.

Célja a versennyel, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatokat a mindennapi munkája során minél szélesebb körben hasznosíthassa.

 

Menü

Előétel Főétel Desszert

Harcsafasírt céklapürével, marinált sárgarépával

Kacsamájas-gombás sertésszűz lecsós burgonyával, kelbimbóval

Mogyorókrémes habcsók, naranccsal, gyümölcsmártással

 


Friss hírek

Csongrád-Csanád megyében jelentősen bővült a madárinfluenza miatt elrendelt megfigyelési körzet
2021. december 3, péntek

Csongrád-Csanád megyében jelentősen bővült a madárinfluenza miatt elrendelt megfigyelési körzet

A Csongrád-Csanád megyei Csengele településen két gazdaságban madárinfluenzát mutatott ki a Nébih laboratóriuma. A vírus továbbterjedésének megakadályozása érdekében szükségessé vált a megyében kijelölt felügyeleti (megfigyelési) körzet számottevő bővítése. Az intézkedés egy Bács-Kiskun megyei települést is érint.

Tovább >

Újabb madárinfluenza-fertőzések a keleti országrészben
2021. december 1, szerda

Újabb madárinfluenza-fertőzések a keleti országrészben

A magaspatogenitású madárinfluenza vírus H5N1 altípusát mutatta ki 2021. november 30-án a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma a Békés megyei Kondoroson, egy csaknem 5 ezer egyedet számláló tenyészpulyka-állományban. Egy nappal később a szomszédos Hajdú-Bihar megyében, a debreceni Vekeri-tónál egy elhullott bütykös hattyúban is a vírus jelenlétét állapították meg a szakemberek. A járványvédelmi előírások szigorú betartása továbbra is kiemelten fontos.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)