null PQS Catering – Kelet-Magyarország régió

PQS Catering – Kelet-Magyarország régió

PQS Catering – Kelet-Magyarország régió

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Sipos Marianna - PQS International Hungary Kft.

1985-ben végzett szakácsként a Gundel Károly Szakközépiskolában.

Első munkahelye a Fagyöngy vendéglő volt, ahol tíz évig dolgozott konyhafőnökként, majd üzletvezetőként. Ezt követően a Gastro Kft. kötelékében négy évig az Antenna Hungária étteremben teljesített szolgálatot, majd a Gold Flame Zrt-nél nyolc éven át volt konyhafőnök és üzletvezető.

2009-óta dolgozik a PQS csoportnál.

Célja: szeretné megnyerni a versenyt, ezáltal bebizonyítva, hogy ott a helye a legjobbak között. Távolabbi cél a Mestervizsga megszerzése.

Pálfy Henrietta - PQS International Hungary Kft.

Szakmai tanulmányait a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában végezte.

Gyakorlati éveit a Fórum Szállodában és a Hotel Intercontinentalban töltötte szakácsként.

2012-ben került a PQS csoporthoz, ahol szakácsként kezdte pályafutását. Ugyanabban az évben

sikeresen szerepeltek csapatukkal a Közétkeztetők II. Országos szakácsversenyén.

Célja: sikeres Mestervizsga letétele és további jó eredmények elérése szakmai versenyeken.

Menü

Előétel Főétel Desszert
Libahúsleves velefőtt zöldségekkel, libazúzával Bakonyi harcsapaprikás réteges túróscsuszában Dara duó gyümölcsvarázzsal

Friss hírek

Rendkívül fontos a paradicsomot károsító ToBRFV fertőzés megelőzése
2021. december 8, szerda

Rendkívül fontos a paradicsomot károsító ToBRFV fertőzés megelőzése

A paradicsom barna termésráncosodást okozó ToBRFV károsító terjedése valós veszély Magyarországon is, idén 4 különböző helyen mutatták ki a jelentős gazdasági kárt okozó vírust. A fertőzés elleni védekezés csak hatékony prevenciós intézkedésekkel valósítható meg, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a paradicsomtermesztő gazdák figyelmét az önellenőrzésen alapuló laboratóriumi vizsgálat fontosságára. Aki a megfelelő megelőzést elmulasztja, annak számolnia kell a károsító megjelenésének kockázatával, ez esetben azonban már csak az állomány megsemmisítése az egyetlen lehetőség a vírus elpusztítására és terjedésének megakadályozására.

Tovább >

Felhívás az önellenőrzés keretében végzett laboratóriumi vizsgálat fontosságára a ToBRFV fertőzés megelőzése érdekében
2021. december 8, szerda

Felhívás az önellenőrzés keretében végzett laboratóriumi vizsgálat fontosságára a ToBRFV fertőzés megelőzése érdekében

A paradicsom barna termésráncosodást okozó ToBRFV károsító terjedése valós veszély Magyarországon is, idén 4 különböző helyen mutatták ki a jelentős gazdasági kárt okozó vírust. A fertőzés elleni védekezés csak hatékony prevenciós intézkedésekkel valósítható meg, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a paradicsomtermesztő gazdák figyelmét az önellenőrzésen alapuló laboratóriumi vizsgálat fontosságára. Aki a megfelelő megelőzést elmulasztja, annak számolnia kell a károsító megjelenésének kockázatával, ez esetben azonban már csak az állomány megsemmisítése az egyetlen lehetőség a vírus elpusztítására és terjedésének megakadályozására.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)