null Junior 63-as

Junior 63-as

Junior 63-as

Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny (OKÉS) döntőbe került csapatai

Nagy Balázs - Junior Vendéglátó Zrt.

Közel húsz éve szakács, így a vendéglátás szinte valamennyi területén kipróbálhatta már magát. Dolgozott szállodában, látványkonyhában, nagyüzemi konyhán és a’la carte étteremben egyaránt.

Három éve áll a Junior Vendéglátó Zrt. alkalmazásában, ahol a cég legnagyobb üzemét vezeti. Naponta több ezer adag ételt tervez meg, főz, dobozoltat és expediál. A főzés egyben a hobbija is, ezért szerencsés embernek tartja magát, hisz azzal foglalkozhat, amit szeret.

 

Votka Csaba - Junior Vendéglátó Zrt.

1995 óta dolgozik a vendéglátásban. Ez idő alatt megfordult termelő konyhán és munkahelyi étteremben is. Jelenleg egy gyermekélelmezési konyhát vezet, és – ahogy a többi munkahelyén, úgy itt is – pontosságra és kreativitásra törekszik.

Szaktudását igyekszik továbbfejleszteni, és alkalmanként versenyeken megmérettetni, amely törekvésnek számos helyezés és elismerés volt már az eredménye. Szívesen főz, és így sok örömet talál a munkájában.

Menü

Előétel Főétel Desszert
Sült paszternák és gesztenye, salátával Csirkepaprikás puliszkával Vargabéles Hecsedli lekvárral

Friss hírek

Rendkívül fontos a paradicsomot károsító ToBRFV fertőzés megelőzése
2021. december 8, szerda

Rendkívül fontos a paradicsomot károsító ToBRFV fertőzés megelőzése

A paradicsom barna termésráncosodást okozó ToBRFV károsító terjedése valós veszély Magyarországon is, idén 4 különböző helyen mutatták ki a jelentős gazdasági kárt okozó vírust. A fertőzés elleni védekezés csak hatékony prevenciós intézkedésekkel valósítható meg, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a paradicsomtermesztő gazdák figyelmét az önellenőrzésen alapuló laboratóriumi vizsgálat fontosságára. Aki a megfelelő megelőzést elmulasztja, annak számolnia kell a károsító megjelenésének kockázatával, ez esetben azonban már csak az állomány megsemmisítése az egyetlen lehetőség a vírus elpusztítására és terjedésének megakadályozására.

Tovább >

Felhívás az önellenőrzés keretében végzett laboratóriumi vizsgálat fontosságára a ToBRFV fertőzés megelőzése érdekében
2021. december 8, szerda

Felhívás az önellenőrzés keretében végzett laboratóriumi vizsgálat fontosságára a ToBRFV fertőzés megelőzése érdekében

A paradicsom barna termésráncosodást okozó ToBRFV károsító terjedése valós veszély Magyarországon is, idén 4 különböző helyen mutatták ki a jelentős gazdasági kárt okozó vírust. A fertőzés elleni védekezés csak hatékony prevenciós intézkedésekkel valósítható meg, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a paradicsomtermesztő gazdák figyelmét az önellenőrzésen alapuló laboratóriumi vizsgálat fontosságára. Aki a megfelelő megelőzést elmulasztja, annak számolnia kell a károsító megjelenésének kockázatával, ez esetben azonban már csak az állomány megsemmisítése az egyetlen lehetőség a vírus elpusztítására és terjedésének megakadályozására.

Tovább >

Átlagos (0 Szavazatok)