null A 148/2007. (XII. 8.) FVM rendelet 3. számú melléklete szerinti támogatási kérelem

A 148/2007. (XII. 8.) FVM rendelet 3. számú melléklete szerinti támogatási kérelem

A 148/2007. (XII. 8.) FVM rendelet 3. számú melléklete szerinti támogatási kérelem

Mikro-, kis- és középvállalkozások állatállományait veszélyeztető egyes állatbetegségek felszámolásával, figyelemmel kísérésével, valamint egyes zoonózisok megelőzésével kapcsolatos támogatások igényléséhez az engedélyesnek támogatási kérelmet szükséges benyújtani a területileg illetékes megyei kormányhivatalhoz.

Az engedélyesnek (az állat-egészségügyi szolgáltatást végző természetes személy, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet) a tárgyhónapban elvégzett szolgáltatásokról legkésőbb a tárgyhónapot követő hónap 20. napján kiállított számlák másolatát a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által rendszeresített és honlapján közzétett, legalább a 3. számú melléklet szerinti adattartalmú támogatási kérelemhez csatolva a tárgyhónapot követő hónap huszadik napjáig postai úton kell megküldeni a kedvezményezett telephelye szerint illetékes megyei kormányhivatalnak.

Kapcsolódó anyag:
Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapja


Friss hírek

Két nap alatt több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih
2020. október 21, szerda

Két nap alatt több mint másfélezer igazolatlan származású oltványt foglalt le a Nébih

1551 db igazolatlan származású szőlő- és gyümölcsoltványt foglaltak le a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei a 2020. október 11-én és 18-án tartott országos szaporítóanyagellenőrzési akció során. A hatósági zár alá vont oltványok – összesen 12 szőlőfajta (558 db) és 10 gyümölcsfaj (993 db) – együttes piaci értéke meghaladja az egymillió forintot.

Tovább >

Ismét a fővárosban csapott le a Nébih
2020. október 20, kedd

Ismét a fővárosban csapott le a Nébih

Súlyos, élelmiszerbiztonsági kockázatot is jelentő hiányosságokat tártak fel egy budapesti távol-keleti étteremben a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei október első napjaiban. A vendéglátóipari egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették az ellenőrök az ott tapasztalt általános takarítatlanság, továbbá a nem nyomonkövethető, valamint lejárt fogyaszthatósági és minőségmegőrzési idejű alapanyagok miatt.

Tovább >