Az egészséges környezet egyben egészséges táplálékláncot is jelent
2019. május 21.

Az egészséges környezet egyben egészséges táplálékláncot is jelent

Utolsó fordulójához érkezett az EFSA lakossággal való megismertetését célzó kampány. A negyedik hét témája a környezet és az élelmiszer-ellátás kölcsönhatása.

Legyünk körültekintőek a zöld smoothie-k fogyasztásakor!
2019. május 14.

Legyünk körültekintőek a zöld smoothie-k fogyasztásakor!

A nyers zöldségekből készített zöld turmixok – smoothie-k – kedvező tulajdonságokkal bírnak, túlzott fogyasztásuknak azonban az emberi egészségre gyakorolt kedvezőtlen hatásai is lehetnek.

Az egészséges állatokért kampányol az EFSA
2019. május 13.

Az egészséges állatokért kampányol az EFSA

Második fordulójához érkezett az EFSA új kampánya
2019. május 6.

Második fordulójához érkezett az EFSA új kampánya

Bemutatkozik az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság
2019. április 30.

Bemutatkozik az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság

Tavaszi különlegesség a kucsmagomba
2019. április 18.

Tavaszi különlegesség a kucsmagomba

Tropán alkaloidok
2018. március 22.

Tropán alkaloidok

Az amigdalin
2018. március 20.

Az amigdalin

Kérdezz-felelek a fipronilról és a holland tojásszennyezési esetről
2017. augusztus 10.

Kérdezz-felelek a fipronilról és a holland tojásszennyezési esetről

Élelmiszer-biztonsági fogalommeghatározások
2017. január 24.

Élelmiszer-biztonsági fogalommeghatározások

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége
2016. november 15.

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

Az e-kereskedelem előnyei és kockázatai
2016. szeptember 28.

Az e-kereskedelem előnyei és kockázatai

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények gyűjteménye

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények gyűjteménye

Amit az édesítőszerekről tudni kell

Amit az édesítőszerekről tudni kell

Élelmiszerek által közvetített megbetegedések alakulása

Élelmiszerek által közvetített megbetegedések alakulása

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek

Éhezünk és pazarolunk

Éhezünk és pazarolunk

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Magas nitrát tartalmú zöldségek fogyasztásának kockázata csecsemőknél
2015. február 26.

Magas nitrát tartalmú zöldségek fogyasztásának kockázata csecsemőknél