Előadásanyagok
Kötelező irodalom.
1.-2. Általános bevezető és Élelmiszerlánc-biztonsági helyzetkép
dr. Józwiak Ákos Bernard, 2016. március 16.
3. Élelmiszerlánc-biztonsági események és kezelésük
dr. Barna Sarolta, 2016. március 16.
4. Hamisítás-csalás és szándékos ártó cselekmények
dr. Helik Ferenc, 2016. április 6.
5. Az állategészségügy aktuális kérdései
dr. Nemes Imre, 2016. április 6.
6. Az állatvédelem aktuális kérdései
dr. Pallós László, 2016. április 6.
7. Az élelmiszer-biztonság aktuális kérdései
dr. Pleva György, 2016. április 13.
8. Kockázat-kommunikáció
dr. Barna Sarolta, 2016. április 13.
9. Az élelmiszer-vizsgálati laboratóriumok szerepe
dr. Nagy Attila, 2016. április 13.
10. Az állategészségügyi diagnosztikai laboratóriumok szerepe
dr. Abonyi Tamás, 2016. április 20.
11. Szakmapolitika hazai és nemzetközi szinten
dr. Pásztor Szabolcs, 2016. április 20.
12. Informatika
dr. Tirián Attila, 2016. április 20.
13. Kutatás-fejlesztés-innováció
dr. Józwiak Ákos Bernard, 2016. április 27.