Vissza

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Az élelmiszerbiztonsággal kapcsolatosan megjelent online publikációkból szemezgetve havi hírlevéllel szeretnénk mindazok munkáját elősegíteni, akik hivatásszerűen foglalkoznak élelmiszerbiztonsággal, vagy egyszerűen csak érdeklődnek a téma iránt.

Az új feliratkozásokat a hirlevel-eki-feliratkozas@levlist01.nebih.gov.hu e-mail címre várjuk. A feliratkozás megerősítéséhez csak egy válasz e-mailt kell küldenie a tárgymezőben szereplő szöveg megtartásával.

Amennyiben a továbbiakban nem szeretné megkapni hírlevelünket, kérjük, hogy ezen az e-mail címen jelezze leiratkozási szándékát: hirlevel-eki-leiratkozas (kukac) levlist01 (pont) nebih (pont) gov (pont) hu .

Ha hírlevelünkkel kapcsolatosan észrevétele, javaslata van, kérjük, a hirlevel-eki@nebih.gov.hu e-mail címen jelezze azt felénk.

A hírlevél szabadon terjeszthető, felhasználható, kivéve az üzleti célú felhasználást, változatlan formában továbbküldhető, azonban kérjük, az abban megjelenő információk felhasználásánál szíveskedjen forrásként a NÉBIH-ÉKI Hírlevelet megjelölni.

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi 9-10. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi 7-8. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi  6. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi  5. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi  4. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi 3. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi 2. szám

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016. évi 1. szám