null Álláspályázatok

toll és papír

Állások

Csatlakozzon Magyarország egyik legszerethetőbb Hivatalához, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatalhoz (Nébih), illetve az azt támogató Élelmiszerlánc-biztonsági Centrum Nonprofit Kft.-hez (ÉLBC Kft.). Mindkét szervezet az állam 100%-os tulajdonában áll.
Mi minden nap azon dolgozunk, hogy megbízható forrásból származó élelmiszer kerüljön csak forgalomba, ahol szeretjük az állatokat és a növényeket is, ahol részese lehet egy innovatív, jó hangulatban együtt dolgozó csapatnak.
Ahogy a Nébih nem csak egy hivatal, úgy az ÉLBC sem csak egy Kft., hanem egy elhivatottság, egy életérzés.
Számos szakterületen kínálunk nyitott pozíciókat, így biztosan megtalálja a leginkább testhezálló lehetőséget állásajánlataink között.
A kiválasztási folyamat során igyekszünk gyorsak lenni és hiszünk abban, hogy egy személyes interjú keretében, egy kellemes beszélgetés a szakmai vezetővel kellő információt nyújt a munkáról a szervezetről.


Itt érheti el állásportálunkat: https://nebih.karrierportal.hu/


Amennyiben a nyitott pozícióink közül nem találta meg a leginkább testhezálló lehetőséget, jelentkezzen adatbázisunkba. A regisztráció során lehetősége van kiválasztani a kívánt szakterületet, munkavégzési helyet és kérheti, hogy hírlevélben értesítsük, amennyiben az érdeklődési körébe tartozó pályázati lehetőség nyílik meg.