Vágóhidak működésének, illetve az állatok vágásának állatvédelmi vonatkozásai
2017. január 26.

Vágóhidak működésének, illetve az állatok vágásának állatvédelmi vonatkozásai

Az állatok leölésük során való védelméről szóló 1099/2009/EK tanácsi rendelet 2013. január 1-jétől teljes egészében kötelező és közvetlenül alkalmazandó valamennyi tagállamban – ellentétben a korábbi 93/119/EGK irányelvvel, melynek előírásai a vágóállatok levágásának és leölésének állatvédelmi szabályairól szóló 9/1999. (I.27.) FVM rendelettel kerültek átvételre a magyar joganyagba. 

Tájékoztató a vágóhídi rögzítő- és kábító berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára
2017. január 26.

Tájékoztató a vágóhídi rögzítő- és kábító berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára

Az állatok leölésük során való védelmükről szóló 1099/2009/EK tanácsi rendelet állatjólléti előírásai a féken tartásra szolgáló és a kábító berendezéseket gyártókra és forgalmazókra vonatkozóan

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége
2016. november 15.

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke

Hogyan készül a sör?
2016. szeptember 15.

Hogyan készül a sör?

2016. december 13-tól kötelező lesz az élelmiszereken a tápértékjelölés
2016. augusztus 15.

2016. december 13-tól kötelező lesz az élelmiszereken a tápértékjelölés

Megkezdődött a nevezés a fehér- és rozéborok 2016. évi Országkóstolójára
2016. március 22.

Megkezdődött a nevezés a fehér- és rozéborok 2016. évi Országkóstolójára

Éhezünk és pazarolunk

Éhezünk és pazarolunk

Élelmiszer-technológia

Élelmiszer-technológia

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny (OKÉS) - Döntős Receptek

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny (OKÉS) - Döntős Receptek

Pálinka termékek

Pálinka termékek

Borászati termékek

Borászati termékek

Mindennapi kenyerünk minősége

Mindennapi kenyerünk minősége

Oltalom alatt álló földrajzi árujelzők

Oltalom alatt álló földrajzi árujelzők

Élelmiszer-biztonsági jó tanácsok húsételek készítéséhez

Élelmiszer-biztonsági jó tanácsok húsételek készítéséhez

Az otthoni ételkészítés HACCP szerinti elemzése

Az otthoni ételkészítés HACCP szerinti elemzése

Az autentikus borszőlőfajták bemutatása

Az autentikus borszőlőfajták bemutatása

HACCP a háztartásban: hogyan süssünk-főzzünk családunknak?

HACCP a háztartásban: hogyan süssünk-főzzünk családunknak?

Borhibákról és borbetegségekről

Borhibákról és borbetegségekről