Vágóhidak működésének, illetve az állatok vágásának állatvédelmi vonatkozásai
2017. január 26.

Vágóhidak működésének, illetve az állatok vágásának állatvédelmi vonatkozásai

Az állatok leölésük során való védelméről szóló 1099/2009/EK tanácsi rendelet 2013. január 1-jétől teljes egészében kötelező és közvetlenül alkalmazandó valamennyi tagállamban – ellentétben a korábbi 93/119/EGK irányelvvel, melynek előírásai a vágóállatok levágásának és leölésének állatvédelmi szabályairól szóló 9/1999. (I.27.) FVM rendelettel kerültek átvételre a magyar joganyagba. 

Tájékoztató a vágóhídi rögzítő- és kábító berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára
2017. január 26.

Tájékoztató a vágóhídi rögzítő- és kábító berendezéseket gyártó és forgalmazó vállalkozások számára

Az állatok leölésük során való védelmükről szóló 1099/2009/EK tanácsi rendelet állatjólléti előírásai a féken tartásra szolgáló és a kábító berendezéseket gyártókra és forgalmazókra vonatkozóan

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége
2016. november 15.

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke

Élelmiszer-jogszabályok jegyzéke

Hogyan készül a sör?
2016. szeptember 15.

Hogyan készül a sör?

2016. december 13-tól kötelező lesz az élelmiszereken a tápértékjelölés
2016. augusztus 15.

2016. december 13-tól kötelező lesz az élelmiszereken a tápértékjelölés

Megkezdődött a nevezés a fehér- és rozéborok 2016. évi Országkóstolójára
2016. március 22.

Megkezdődött a nevezés a fehér- és rozéborok 2016. évi Országkóstolójára

Éhezünk és pazarolunk

Éhezünk és pazarolunk

Élelmiszer-technológia

Élelmiszer-technológia

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny (OKÉS) - Döntős Receptek

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny (OKÉS) - Döntős Receptek

Pálinka termékek

Pálinka termékek

Borászati termékek

Borászati termékek

Gazdálkodói tájékoztató füzet

Gazdálkodói tájékoztató füzet

Mindennapi kenyerünk minősége

Mindennapi kenyerünk minősége

Oltalom alatt álló földrajzi árujelzők

Oltalom alatt álló földrajzi árujelzők

Élelmiszer-biztonsági jó tanácsok húsételek készítéséhez

Élelmiszer-biztonsági jó tanácsok húsételek készítéséhez

Az otthoni ételkészítés HACCP szerinti elemzése

Az otthoni ételkészítés HACCP szerinti elemzése

Az autentikus borszőlőfajták bemutatása

Az autentikus borszőlőfajták bemutatása

HACCP a háztartásban: hogyan süssünk-főzzünk családunknak?

HACCP a háztartásban: hogyan süssünk-főzzünk családunknak?