Élelmiszer-biztonsági fogalommeghatározások
2017. január 24.

Élelmiszer-biztonsági fogalommeghatározások

Az EFSA által készített élelmiszer-biztonsági kockázatbecslési fogalommeghatározás-gyűjteményt olvashatja, amelyben közérthető magyarázatot kapunk a szakmai foglamak jelentésére.

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége
2016. november 15.

Az érzékszervi vizsgálatok szerepe és jelentősége

Az élelmiszerek komplex megfelelőségének része az érzékszervi megfelelőség. Ennek egyéni megítélésére minden fogyasztó képes, szemben a laboratóriumban vizsgálandó paraméterek megítélésével. Éppen ezért helyez nagy hangsúlyt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal az élelmiszerek érzékszervi vizsgálataira is. Ezekből, a minden élelmiszert érintő vizsgálatokból kiemelkedően fontos a közétkeztetésből származó ételek érzékszervi vizsgálata, valamint az alkoholos italok érzékszervi minősítése. A Szupermenta termékteszteknek is meghatározó részét képezik a laikusok és szakemberek által végzett érzékszervi vizsgálatok. Lássuk mit is takarnak ezek a vizsgálatok!

Az e-kereskedelem előnyei és kockázatai
2016. szeptember 28.

Az e-kereskedelem előnyei és kockázatai

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2016

Közlemény ellopott megbízólevélről
2016. április 12.

Közlemény ellopott megbízólevélről

Általános tájékoztató az új élelmiszerekről

Általános tájékoztató az új élelmiszerekről

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények gyűjteménye

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények gyűjteménye

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Élelmiszerbiztonsági Szemelvények 2015

Élelmiszerek által közvetített megbetegedések alakulása

Élelmiszerek által közvetített megbetegedések alakulása

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek

Éhezünk és pazarolunk

Éhezünk és pazarolunk

NÉBIH kerekasztal a 2015. évi gabonatermés élelmiszerbiztonsági kérdéseiről
2015. augusztus 6.

NÉBIH kerekasztal a 2015. évi gabonatermés élelmiszerbiztonsági kérdéseiről

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Gabonaalapú élelmiszerek fuzárium toxin szennyezettségének csökkentési lehetőségei

Ms Excel alapú módszer célorientált mintavételi terv készítéséhez

Ms Excel alapú módszer célorientált mintavételi terv készítéséhez

Új élelmiszerek és új élelmiszer-összetevők engedélyezése

Új élelmiszerek és új élelmiszer-összetevők engedélyezése

WHO Egészség Világnap – Élelmiszerbiztonság

WHO Egészség Világnap – Élelmiszerbiztonság

Az élelmiszerlánc stratégiai ágazat, az élelmiszerbiztonság nemzetbiztonsági kérdés
2015. március 6.

Az élelmiszerlánc stratégiai ágazat, az élelmiszerbiztonság nemzetbiztonsági kérdés

36th Session of CCMAS - Working documents

36th Session of CCMAS - Working documents

Hazai fűszerpaprikák az élvonalban - háttéranyag
2014. december 11.

Hazai fűszerpaprikák az élvonalban - háttéranyag

Élelmiszerek okozta megbetegedések megelőzése

Élelmiszerek okozta megbetegedések megelőzése