Vissza

Meghatalmazás lépései CÉG/SZERVEZET esetén

Meghatalmazás lépései CÉG/SZERVEZET esetén

Meghatalmazás lépései CÉG/SZERVEZET esetén

Cég/szervezet esetén az adószám első 8 számjegyével lehet keresni nyilvántartásunkban.

  • Amennyiben a keresés azt az eredményt hozza, hogy a meghatalmazó Cég/szervezet nem szerepel a nyilvántartásban, akkor a „Cég felvitele” gombra kattintva az adatok megadásával kell rögzíteni a céget a nyilvántartásba. 
  • Amennyiben a keresés sikerrel járt, akkor a nyilvántartásunk szerinti Cég/szervezet megjelenik a felületen.
  • Az aktualitását vesztett és hibás adatok T1-partner bejelentő lap kitöltésével, valamint hivatalunkhoz postai úton történő megküldésével javíthatók. Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf.121.
  • Hivatalunk a T1-es partner bejelentő lap rögzítését követően e-mail-ben, vagy telefonon értesíti az Ügyfelet.

Ezen a felületen kizárólag e-mail cím és telefonszám módosítható. Egy e-mail címmel mindenképpen rendelkezni kell, mert a felügyeleti díjjal kapcsolatos információkat elektronikus levélben küldjük ki.

A hibás adatokat T1-partner bejelentő lap kitöltésével, valamint hivatalunkhoz postai úton történő megküldésével tudja pontosítani. Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf.121. Hivatalunk a T1-es partner bejelentő lap rögzítését követően e-mail-ben, vagy telefonon értesíti az Ügyfelet.

A meghatalmazás hitelesítése ügyvéd, vagy két tanú által lehetséges.                

 

A szürke mezőben szereplő információk elolvasását követően az „Elfogadom” rubrikát kipipálva, majd a „Meghatalmazás mentése” gombra kattintva (amennyiben minden szükséges adat kitöltésre került) a kitöltött Meghatalmazás pdf. formátumban jelenik meg a felületen.

Következő lépésként a meghatalmazást ki kell nyomtatni, aláírni, majd postai úton eljuttatni a következő címre: NÉBIH – 1525 Budapest, Pf. 121.A meghatalmazás kötelező mellékletét képezi a meghatalmazó fél  aláírási jogát bizonyító aláírási címpéldány.

Ha nem töltötte ki megfelelően a meghatalmazás elkészítéséhez szükséges felületet, akkor a „Meghatalmazás mentése” mezőre kattintva a rendszer a lap tetején hibaüzenetben jelzi, hogy milyen adatok megadása szükséges még.

A meghatalmazás elkészülte után lehetőség van azonnal továbblépni a bevallási felületre és elkészíteni a bevallást.


Átlagos (0 Szavazatok)