null Fémdarabot találtak egy nugátkrémben

Fémdarabot találtak egy nugátkrémben

2018. május 31, csütörtök

Német bejelentés szerint egy vásárló fémdarabot talált mogyorós nugátkrémben. A termékből Magyarországra is érkezett. A Nébih a RASFF rendszeren keresztül értesült a riasztásról.

A termék adatai

  • Márka: NUSWEET BIO mogyorós nugát krém kókuszvirág cukorral (NUSWEET BIO Nuss-Nougat-Creme mit Kokosblütenzucker)
  • Kiszerelés: 180 g üvegben
  • Tételszám: MHD 09.10.2019
  • Minőség-megőrzési idő: 2019.10.09.
  • RASFF referenciaszám: 2018.1465

A Nébih arra kéri a fogyasztókat, hogy akár üzletben, akár webáruházon keresztül vásároltak a fenti azonosítókkal ellátott termékből, ne fogyasszák el.


Friss hírek

2024. április 24, szerda

A tavaszi esőzés egy vármegye kivételével elmosta a tűzgyújtási tilalmat

Az ország keleti részén lehullott csapadéknak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósággal egyeztetve 2024. április 25-től három vármegyében is visszavonja a tűzgyújtási tilalmat. Bács-Kiskun vármegyében azonban továbbra is érvényben marad a tilalom.

Tovább >

2024. április 22, hétfő

Figyelem: Sok használt növényvédő gép tanúsító matricája lejárhatott a közelmúltban

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) figyelmezteti a növényvédő gépet üzemeltető termelőket, hogy a kötelező felülvizsgálati rendszer bevezetése óta már másodszor volt esedékes az 5 évnél idősebb gépek 3 évente kötelező műszaki felülvizsgálata. Ha egy permetezőgép nem felel meg az előírásoknak, a hatóság a munka beszüntetésére kötelezheti a gazdálkodót, valamint pénzbírságot is kiszabhat.

Tovább >