Vissza

Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához

Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához

Útmutató a vendéglátás és étkeztetés jó higiéniai gyakorlatához

Az élelmiszerjog, ezen belül az élelmiszerbiztonság megteremtését célzó szabályozások elsődleges feladata az emberi élet és egészség magas szintű védelme. Ennek a két alappillére, az Európai Parlament és a Tanács „az élelmiszerjog általános elveiről és követelményeiről, az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság létrehozásáról és az élelmiszerbiztonságra vonatkozó eljárások megállapításáról” szóló 178/2002/EK rendelet (továbbiakban 178/2002/EK) és az Európai Parlament és a Tanács 852/2004/EK rendelete az élelmiszer-higiéniáról (továbbiakban 852/2004/EK).

Útmutató a Vendéglátás és Étkeztetés Jó Higiéniai Gyakorlatához

Átlagos (0 Szavazatok)

Friss hírek

Fokozottan ügyeljenek a vállalkozások a tojások kezelésére
2016. december 7, szerda

Fokozottan ügyeljenek a vállalkozások a tojások kezelésére

Somogy megye-37.számú vizsgála-Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium és Általános Iskola
2016. április 4, hétfő

Somogy megye-37.számú vizsgála-Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium és Általános Iskola

Heves megye- 21.számú vizsgálat-Benedek Elek Óvoda Gyermeklánc Tagóvoda
2016. április 4, hétfő

Heves megye- 21.számú vizsgálat-Benedek Elek Óvoda Gyermeklánc Tagóvoda

Somogy megye-36.számú vizsgálat-Mikszáth Kálmán úti Általános Iskola
2016. április 4, hétfő

Somogy megye-36.számú vizsgálat-Mikszáth Kálmán úti Általános Iskola

Borsod-Abaúj-Zemplén megye- 23.számú vizsgálat-Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda és Bölcsőde
2016. március 31, csütörtök

Borsod-Abaúj-Zemplén megye- 23.számú vizsgálat-Szent Miklós Görögkatolikus Óvoda és Bölcsőde

Borsod-Abaúj-Zemplén megye- 22.számú vizsgálat-Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda
2016. március 31, csütörtök

Borsod-Abaúj-Zemplén megye- 22.számú vizsgálat-Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda

Borsod-Abaúj-Zemplén megye- 21.számú vizsgálat-Munkahelyi Étterem
2016. március 24, csütörtök

Borsod-Abaúj-Zemplén megye- 21.számú vizsgálat-Munkahelyi Étterem

Borsod-Abaúj-Zemplén megye-20 számú vizsgálat- Iskolai-Óvodai Konyha
2016. március 11, péntek

Borsod-Abaúj-Zemplén megye-20 számú vizsgálat- Iskolai-Óvodai Konyha

Hajdú-Bihar megye - Gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálata
2016. március 4, péntek

Hajdú-Bihar megye - Gyermek közétkeztetésből származó ételek (ebéd) érzékszervi vizsgálata

Az V. OKÉS döntő végeredménye
2016. február 20, szombat

Az V. OKÉS döntő végeredménye

Az OKÉS zsűri tagjainak bemutatkozása
2016. február 17, szerda

Az OKÉS zsűri tagjainak bemutatkozása

A 2016-os OKÉS döntő programja
2016. február 17, szerda

A 2016-os OKÉS döntő programja

OKÉS 2015-16 - döntős csapatok
2016. január 29, péntek

OKÉS 2015-16 - döntős csapatok

Minőségvezérelt Közétkeztetés Program
2015. december 18, péntek

Minőségvezérelt Közétkeztetés Program

Vendéglátás GHP
2015. november 22, vasárnap

Vendéglátás GHP

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek
2015. november 9, hétfő

Országos Közétkeztetési Szakácsverseny - Döntős Receptek