Vissza

STOP SÓ

STOP SÓ

 

 

 

Megjelölés STOP SÓ
Jogosult neve Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI)
Lajstromszám 202803
Státusz Oltalom fennáll 
Nizzai osztályozás 29, 30, 32
Országos/ regionális Országos
Ki vagy milyen termék kaphatja meg? Élelmiszeripari vállalkozás, vendéglátás/közétkeztetés.
Követelmény Élelmiszerek előállítására vonatkozó érvényes jogszabályok, védjegyszabályzatban leírtaknak megfelelően. Az eredeti gyártási leírásban receptúrában megjelenő konyhasó-tartalomhoz képest, legalább 15%-al kevesebbet használnak fel. 
Van-e ellenőrzés belépéskor? Igen
Van-e rendszeres ellenőrzés? Igen
Ellenőrzés típusa (dokumentum, labor, helyszíni, érzékszervi stb.) Labor
Ellenőrzés gyakorisága Évente
Ki ellenőriz? Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI)
Az ellenőrző szervezet akkreditált? Nem
Mennyi időre adják? Maximum 2 évre
Forrás (SzTNH) http://epub.hpo.hu/e-nyilvantartas/?lang=HU
Saját honlapja https://www.ogyei.gov.hu/stop_so__nemzeti_socsokkento_program/
Kapcsolódó linkek https://www.ogyei.gov.hu/nyitooldal/
Utolsó frissítés időpontja 2018.05.03.